неділю, 27 листопада 2016 р.

Корисні посилання

1.   http://www.studygerman.ru Сайт пропонує уроки та ігри онлайн, корисні відео, тести, книги на німецькій мові, розмвники, німецьке ТБ, форму та тп.
 2. http://www.tivi.de/fernsehen/jonalu/start/index.html Інтерактивний навчально-ігровий сайт німецького мультфільму JoNaLu від телеканалу KiKa спільно з ZDFtivi.
 3.  http://www.uchportal.ru Вчительський портал. Містить матеріали для вчителя: поурочне планування, відкриті уроки, презентації і тп. 
 4.  http://www.spielekiste.de На сайті цікаві ігри на німецькій мові. 
5.   http://www.jungschar.com/index.htm Сайт для вчителів, викладаючих німецьку на початковому етапі навчання: загадки, історії, музика та багато іншого.
 6. http://www.goethe.de  Інститут ім. Гете всебічно підтримує вчителів немецької мови, пропонуючи їм різноманітний дидактичний матеріал для уроків, позакласних заходів, а також підвишення рівня їх самоосвіти.  
 7.  http://marinasakratova.ucoz.ru Персональний сайт вчителя німецької мови. Статті, реферати на німецькій мові; методичні матеріали з багатьох тем початкового, базового і профільного курсів німецької мови, елективні курси, дидактичні матеріали, педагогічні тести, творчі знахідки і педагогічні ідеї щодо використання інформаційних техгологій в освіті. 
8.  http://ingeb.org/kinderli.html На цьому сайті викладені дитячі німецькі песні на різні теми, з нотами та мелодіями.
 9. http://startdeutsch.ru/ Вивчення німецької мови StartDeutsch.
 10. http://deutsch-uni.com.ru На сайті- граматика німецької мови, теми, колекція цитат, плани уроків, ігри та тести на німецькій мові. 
 11. http://www.grammade.ru Граматика на уроці німецької мови. На цьому сайті Ви знайдете матеріали для вивчення німецької мови, а саме граматики, призначений для початкового етапу навчання. 
12. http://www.uchiyaziki.ru/index.php/german Сайт пропонує Вам підручники німецької мови, самовчителі німецької мови, аудіо- ,відеокурси, довідники з німецької мови та інше. 
 13. http://www.museen.dehttp://www.galerie.dehttp://www.archinform.de  На сторінках цих сайтів Ви познайомитися з мистецтовм Німеччини
14. http://deutschdoma.ru/sajt-uchitelej-nemeckogo-yazyka.html Сайт пропонує аудіо-,відеоматеріали, тести, книги на німецькій мові. 
15. http://germanlang.web-3.ru/useful/portals Для всіх, хто вивчає німецьку мову. Всі необхідні корисні та цікаві матеріали, посилання на сайти, присвячені даній тематиці, добірка книг на німецькій мові, статей по темі, довідників, навчальних посібників. 
16. http://www.kinderreimeseite.de/index.php На сторінці зібрані чудові німецькі дитячи римівки, пісні та вірші. 
17. http://www.forwunderkind.narod.ru Німецька мова для вундеркіндів. На сайті ви знайдете все для вивчення та викладання німецької мови: аудів - та відеоуроки, презентації, мультфільми, казки та пісні. 
 18. http://www.kinderbrockhaus.de Тут можна знайти німецькі жартівливі питання, загадки, експерименти та багато цікавої інформації. 


Немає коментарів:

Дописати коментар